Dit is Cultuurkracht!

Ik ben Inger van Til en in 2017 startte ik bureau Cultuurkracht van waaruit ik opdrachten aanpak voor culturele organisaties, scholen, schoolbesturen en overheden rondom cultuuronderwijs en cultuurparticipatie.

Als leerkracht basisonderwijs ontdekte ik dat de verbeelding van kinderen mij het meest raakte. Het is een sleutel tot leren, ook als je groot bent. Hoe kan ik daar meer mee doen, vroeg ik me af. Ik ging verder met de studie Kunst Cultuur en Media en sloot die af met de master Kunsteducatie. Sindsdien werk ik als adviseur, projectleider, trainer en onderzoeker in de culturele en onderwijs-sector.

Verbeelding geeft ons de kracht om te onderzoeken wat er nog niet is en maakt nieuwsgierig! In mijn werk zoek ik dat spanningsveld op. Je kunt bij mij terecht voor creatieve educatieve projectontwikkeling, het ontwikkelen en uitvoeren van workshops, cursus of opleiding, advies of kleinschalig onderzoek in de kunst-  en cultuursector. Van een middeleeuwse escaperoom voor kinderen, een podcast, tot de ontwikkeling van een training of (visie)traject voor organisaties, met Cultuurkracht geef ik deskundig vorm aan je ideeën en vragen!


Heb je een vraag of een idee rondom cultuur en onderwijs, of ben je gewoon geïnteresseerd in een kennismaking? Contact me voor een gesprek!